Terug naar overzicht

Avansdocent vermist

De docent Ruth de Beer van de Academie voor Algemeen en Financieel Management in Breda is sinds vrijdagochtend vermist. Dit heeft de academiedirecteur Harrie van Beek vandaag meegedeeld aan de medewerkers van de AAFM, vertegenwoordigers van de studenten aan wie zij les geeft en Punt.

De docent is vrijdagochtend in depressieve toestand in haar auto vertrokken vanuit haar woonplaats Tilburg en sindsdien niet meer gesignaleerd. Een bericht hiervan staat vermeld op www.vermist.nl, het programma over vermiste personen van de Tros en op www.politie.nl bij ‘vermiste personen’.
Ruth is vertrokken in een groene Peugeot 306 break, kenteken 17-GV-BF. Ze droeg op dat moment een zwarte rok, een zwart T-shirt met wit motief en een spijkerjack. Ze heeft een donkerbruine, gebreide schoudertas met een geborduurde bloem.
De familie heeft de hoop nog niet opgegeven, zegt Van Beek. Wie Ruth na vrijdag nog heeft gezien of iets meer weet over deze vermissing, kan contact opnemen met de regiopolitie Midden-West Brabant, bureau Tilburg, telefoonnummer: 0800 – 6070. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?