Terug naar overzicht

Eindexamenexpositie Post St. Joost Fotografie

Vier studenten van Post St.Joost Fotografie uit Breda tonen hun eindexamenwerk tot en met 25 juni in de MKgalerie in de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Tot en met 8 juni is er het werk van Sarah Carlier en Pieter Numan te zien. Carlier maakte foto’s en video’s waarmee zij het leven van de ‘hedendaagse vissersvrouw’ verbeeldt. Numa maakte een video-installatie met de titel Zelfportret #2.

Van 11 tot en met 25 juni worden de werkstukken van Casper Rila en Monique Scuric in de galerie getoond. Rila bewerkte journalistieke oorlogsfoto’s en Scuric toont in foto’s de vluchtgeschiedenis van Kroaten.

Bij de expositie verschijnt een eindexamencatalogus, vormgegeven en gedrukt bij de drukkerij Mart Spruijt in Amsterdam. (PM)

Kijk voor meer informatie op: www.mkgalerie.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?