Terug naar overzicht

Jeroen Chabot adjunct-directeur kunstacademie

Jeroen Chabot van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam wordt adjunct-directeur van de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost in Den Bosch en Breda.

De huidige adjunct-directeur Paul Jansma is ernstig ziek. In overleg met Jansma en de Raad van Bestuur is besloten om hem te vervangen door iemand die direct inzetbaar is. Na een korte interne sollicitatieprocedure, die volgens directeur Jules van de Vijver niets opleverde, is besloten extern te werven.
Chabot is al langere tijd plaatsvervangend adjunct-directeur van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Daarvoor was hij leidinggevende bij de afdeling grafische vormgeving en advertising. Hij was onder meer betrokken bij visitatietrajecten van de bacholoropleidingen van de academie.
Chabot studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht, waar hij ook zijn eerstegraads lesbevoegdheid haalde.
Hij begint waarschijnlijk in september. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?