Terug naar overzicht

Jezelf zijn lukt niet in nieuw stuk van Theater Complex

Je moet gewoon jezelf zijn. Je denkt het regelmatig en je zegt het soms tegen jezelf. Maar hoe doe je dat, ‘jezelf zijn’? In het stuk ‘De Verschrikkelijke Boom’ van de toneelvereniging van Avans Hogeschool, Theater Complex, blijkt dat het niet lukt om jezelf te zijn. Het is een utopie, want ‘ergens is er iets mis gegaan. Ergens, lang geleden, is er iets heel erg mis gegaan’.
De voorstelling is donderdag 18 en vrijdag 19 mei om 20.30 uur te zien in PARA Breda aan het Van Coothplein 39. Esther Gerritsen schreef de tekst en de regie is in handen van Femme van den Berg. Anne Boogaard, Paula van Dijken, Bernadette van den Driest, Wietse Luth, Kathelijne Roosen en Wouter Verwijlen spelen in ‘De Verschrikkelijke Boom’.
Kaarten zijn te bestellen bij het Uitpunt Breda 076 – 5299595, de entree is zes euro. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?