Terug naar overzicht

Oranje in achtste finale WK tafelvoetbal uitgeschakeld

Het Nederlands tafelvoetbalteam met Avansmedewerker Jeroen Groenemans als captain, werd zaterdag in de achtste finales van het Wereldkampioenschap tafelvoetbal in Hamburg uitgeschakeld. Oostenrijk werd wereldkampioen.

De teleurstelling in het team was groot toen ze van de Hongaren verloren, zegt Groenemans, medewerker ICT ondersteuning bij de Academie voor Industrie & Informatica in Den Bosch. ‘Het scheelde maar twee ballen. Anders hadden we in de kwartfinale tegen Duitsland gespeeld.’ Dat maakte die nederlaag tegen Hongarije dubbel zuur. ‘We kennen de Duitsers goed, we kunnen heel goed op hun tafel spelen, terwijl zij moeite met onze tafel hebben. We waren ervan overtuigd dat we ze konden verslaan’, zegt Groenemans vandaag in een interview in Trouw.
De Avansmedewerker werd in 2002 al Nederlands kampioen en in 2004 Europees kampioen. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?