Terug naar overzicht

Kluun bij diploma-uitreiking

Schrijver Kluun is spreker op de diploma-uitreiking van de studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Small Business & Retail Management op 6 juli in Breda. De succesvolle schrijver studeerde zelf in de jaren negentig Commerciële Economie in Breda.

Kluun – zijn echte naam is Raymond van de Klundert – werd bekend met zijn boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Daar werden tot nu toe 150.000 exemplaren van verkocht. Nu ligt ‘De Weduwnaar’ in de winkel.
In zijn eerste boek beschrijft Kluun, succesvol reclamemaker, wat er met hoofdpersoon Stijn gebeurt als zijn vrouw borstkanker krijgt. Hij begeleidt haar netjes naar chemotherapie, maar ondertussen gaat hij veelvuldig stappen en gaat hij vreemd. ‘De Weduwnaar’ gaat over de periode nadat Stijns vrouw is gestorven. Het stappen en drugsgebruik gaan gewoon door, maar uiteindelijk komt hij tot inkeer. Beiden boeken zijn sterk autobiografisch.
In de eerstkomende Punt, die morgen, 15 juni, in de bakken ligt, staat een artikel over het nieuwste boek van Kluun. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?