Terug naar overzicht

Medewerkers betrekken eerste verbouwde docentenkamers

De eerste groepen medewerkers hebben hun intrek genomen in de verbouwde kamers op de tweede en derde verdieping van de locatie Den Bosch. Maar het ruimtegebrek is daarmee niet opgelost.

Ze zien er van buiten strak uit, de nieuwe docentenkamers tussen het B en C lob. De grote raampartijen tot op de grond geven een transparant idee. Binnen is de grond bedenkt met gekleurde vloerbedekking. De meubels zijn echter nog hetzelfde.
John Reuvers, docent bij de Academie voor Bouwkunde en Civiele Techniek, zit nog maar een dag op zijn nieuwe plek. Het is wennen, maar mooi. ‘Het oogt ruimtelijker. En de gang is lichter.’ Dat hij nu met meer docenten op een kamer zit, is niet altijd even handig. ‘Net had iemand overleg en dan moet ik echt mijn best doen om me te kunnen concentreren. Er zijn twee docentenkamers bij elkaar gevoegd en we zitten hier nu met z’n vieren in plaats van twee. Dus ruimtewinst is het niet.’
Zijn collega’s van het onderwijsbureau delen dat idee. Met vijf personen zijn ze in de hoekruimte op de derde verdieping terechtgekomen. De kamer is kleiner dan de vorige. Zelfs de balie moet buiten blijven. De transparantie van hun kamer gaat teniet doordat een grote kast voor het raam is geplaatst. Maar senior management assistente Annemie Heutinck en collega Varidi Linscheer blijven positief. ‘Dat is maar tijdelijk, totdat een andere plek voor de kast is gevonden.’ (MvH)

klik

Meer lezen?