Terug naar overzicht

Multimediastudenten presenteren games

Derde- en vierdejaarsstudenten Multimedia in Den Bosch presenteren op dinsdag 20 juni hun games waaraan ze de afgelopen zes maanden hebben gewerkt.

Er wordt een behendigheidsspel, drie schietspelletjes, een adventuregame en een adventuren/actiespel aan het Avanspubliek getoond. De gamedag is voor iedereen die interesse heeft in computerspelletjes. ‘Vorig jaar hebben we ook een presentatie gehouden’, zegt Jos van Weert, docent bij de Academie voor Industrie & Informatica. Maar toen was het alleen voor studenten Multimedia. ‘Als je weet dat iedereen kan komen kijken, legt dat toch wat meer druk op de studenten. En dat heeft een positief effect. Je zet toch even de puntjes op de i.’
Het is de bedoeling dat de studenten op die dag elkaar beoordelen op de gameplay. ‘Ze kijken of er een balans in het spel zit. Het mag niet te ingewikkeld zijn, maar ook niet te moeilijk. De speler moet steeds uitgedaagd worden.’
De gamedag is in B202. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?