Terug naar overzicht

Nora Kasrioui leidt debatgroep

Order houdt vanavond een jongerendebat in Roosendaal. Order is een provinciaal jongerendebatteam, dat een brug wil slaan tussen allochtonen en autochtonen in Nederland. Oud-Avansstudent Nora Kasrioui leidt het debat.

Kasrioui studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Breda. Ze studeerde in 2003 af. Nu werkt ze voor het wetenschappelijk bureau van de PvdA, de Wiardi Beckmanstrichting en ze geeft les op het Da Vinci College in Roosendaal. Daarnaast is ze betrokken bij Order.
Bij Avans was ze al actief in het organiseren van debatten. Ze zet zich op allerlei manieren in om het begrip tussen verschillende bevolkingsgroepen te verbeteren. Het debat vanavond gaat onder meer over digitaal pesten en allochtonen op de arbeidsmarkt.
De discussie vindt plaats in buurtcentrum Kalsdonk aan de Philipslaan in Roosendaal en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De entree is gratis. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?