Terug naar overzicht

Workshops bij Avans Arbo

Verfrissend, speels en onderzoekend zijn de vijf workshops, die Avans Arbo gaat geven. Medewerkers kunnen gratis deelnemen aan deze ‘zomerschool’, die in het teken staat van het welzijn van de mens.
Ramses van Hees houdt de workshop ‘Integraal Zelfmanagement en de Riddercode’ waarin de ontdekkingstocht naar de graal in je eigen verhaal centraal staat. De workshop is maandag 10 en dinsdag 11 juli. Karel Prins en Marjan Hollaar gaan 6 of 12 juli op zoek naar de risico’s in huis en tuin in de workshop ‘Veiligheid in en om de huis’. Hoe de regie in een gesprek te houden wordt in de workshop ‘Duidelijk en weerbaar communiceren’ van André van Leyenhorst op woensdag 5 juli behandeld. In de workshop ‘Creatieve eigenwijsheid’ van Corina van Steenhoven gaan de deelnemers speels op zoek naar hun kwaliteiten. Voor degenen die zich altijd zorgen maken en veel malen in hun hoofd is de workshop ‘Gezond denken: rust in je hoofd’ van André van Leijenhorst op woensdag 12 juli een absolute must.
De workshops zijn allemaal in Breda. Geïnteresseerden kunnen zich via arbo@avans.nl aanmelden. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?