Terug naar overzicht

Rondleidingen op de bouw

Dat de nieuwbouw in Tilburg en Breda vordert, kan iedereen aan de buitenkant zien. Wie ook benieuwd is naar de binnenkant, kan mee met een van de rondleidingen die vanaf september en oktober worden gegeven.

Iedereen kan mee met de rondleidingen, maar wel op eigen risico. ‘Ze worden verzocht stevige schoeisel te dragen en krijgen een helm op. Als iemand bijvoorbeeld met zijn broek aan een uitgestoken spijker blijft hangen, kan dat niet verhaald worden op de aannemer’, zegt Leo Jansson, programmamanager nieuwbouw.
Om de bouwvakkers zo min mogelijk voor de voeten te lopen, worden de rondleidingen in de maanden september en oktober op donderdag om 16.00 uur gegeven.
Aanmelden kan bij nieuwehuisvesting@avans.nl. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?