Terug naar overzicht

Twee nominaties voor Anke van Iersel

Anke van Iersel, net afgestudeerd aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost en fotografe van Punt, maakt kans op de Photo Academy Award, een initiatief van de landelijke Fotoacademie. De oud-studente was ook al genomineerd voor de Johan Diepstratenprijs voor fotografie.
Bij de Photo Academy Award komt ze in aanmerking voor een prijs in de categorie Commercial/Advertising. De winnaar hiervan krijgt een foto-opdracht bij het reclamebureau They in Diemen. De uitslag wordt op 1 september in het Odeon in Amsterdam bekend gemaakt. De winnaar van de Johan Diepstratenprijs, een initiatief van de NHTV en BN/DeStem krijgt 2500 euro. Deze prijs wordt op 15 september uitgereikt in de Grote Kerk in Breda. De genomineerden hiervoor exposeren van 11 september tot 17 september hun werk in het Bomhuis in Breda. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is zondag 10 september om 17.00 uur.
Voor meer info over het werk van Anke van Iersel, www.ankepanke.blogspot.com. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?