Terug naar overzicht

Anke van Iersel wint Photo Academy Award

Anke van Iersel, deze zomer afgestudeerd aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost en fotografe van Punt, heeft de Photo Academy Award, een initiatief van de landelijke Fotoacademie, gewonnen.

In de categorie Commercial/Advertising werd de Bredase uitgeroepen tot winnaar. Aan de prijs is geen geldbedrag gekoppeld, maar een foto-opdracht bij het reclamebureau They in Diemen. Andere prijscategorieën waren autonoom, portretten, mode, binnen- en buitenlocaties en nieuws/documentaire. De winnaars werden 1 september bekend gemaakt in het Odeon in Amsterdam.
Van Iersel is ook nog in de running voor de Johan Diepstratenprijs, een initiatief van de NHTV in Breda en BN/DeStem. De winnaar hiervan ontvangt 2500 euro. Deze prijs wordt op 15 september uitgereikt in de Grote Kerk in Breda. De genomineerden hiervoor exposeren van 11 september tot 17 september hun werk in het Bomhuis in Breda. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is zondag 10 september om 17.00 uur.
Voor meer info over het werk van Anke van Iersel, www.ankepanke.blogspot.com. (KvdL)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?