Terug naar overzicht

Draadloos netwerk vernieuwd

Binnen Avans gaat vanaf 2 oktober het vernieuwde draadloze netwerk voor computers draaien, het AvansWlan. Belangrijkste gevolg is, dat gebruikers zich niet meer opnieuw hoeven aan te melden als ze bij een andere vestiging op het draadloze netwerk willen. Zo moet werken met een laptop met draadloos internet en intranet vergemakkelijkt worden.

Nieuwe gebruikers moeten hun laptop voor ze kunnen beginnen eerst aanmelden bij een ICT-servicedesk. Voor wie al gebruik maakt van het huidige draadloze netwerk, verandert er weinig. Als zij vanaf 2 oktober inloggen, moeten ze hun laptop laten zoeken naar alle beschikbare verbindingen en vervolgens ‘AvansWlan’ selecteren.
Wie problemen ondervindt met het nieuwe netwerk, kan daarvoor terecht bij de ICT-servicedesk. (RS)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?