Terug naar overzicht

Informatiestand tijdens WilWeg week

Het International office van Avans reist tijdens de Nationale week voor Studie en Stage in het Buitenland, beter bekend als de WilWeg week, met een informatiestand naar de drie Avanssteden.Bij de stand kunnen studenten die interesse hebben in een studie of stage in het buitenland terecht voor algemene informatie en om te luisteren naar de ervaringen van studenten die al in den vreemde waren.
De stand staat op twee oktober van tien tot twaalf ‘s ochtends in de aula van het gebouw aan Hogeschoollaan in Breda en vervolgens van twee tot vier in de hal tegenover de receptie in Tilburg. De volgende dag is de stand van tien tot twaalf uur ’s ochtends te vinden in de hal in Den Bosch. (RS)
Kijk voor meer informatie op www.wilweg.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?