Terug naar overzicht

Lectoraat ERP beëindigd

Het lectoraat ERP (Enterprise Resource Planning) wordt beëindigd. Een zelfstandige positie van het lectoraat is niet langer gerechtvaardigd, is een van de conclusies uit het auditrapport.

‘Onze studenten studeren nu op andere terreinen af. In plaats van een ERP-benadering kiezen we voor bijvoorbeeld businessinformatie, bestuurlijke informatievoorziening of managmentinformatie. In het financieel management belangrijke thema’s’, zegt Frans van Kalmthout, lid van de Raad van Bestuur.
Het lectoraat ERP werd vier jaar geleden opgezet. ‘Inmiddels kijken we vanuit een ander perspectief naar ERP’, aldus Van Kalmthout. ERP is een automatiseringssysteem dat verschillende bedrijfsprocessen koppelt.
De leden van de kenniskring werken aan een elektronische leer- en werkomgeving, een soort community. De content daarvoor is er al. De detachering van lector Aad Koedijk is beëindigd. Overigens worden lectoren altijd maar voor een bepaalde tijd aangesteld. (SW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?