Terug naar overzicht

Small Business Den Bosch scoort goed

Van de 21 onderzochte facetten scoorde Small Business & Retail Management in Den Bosch 17 keer ‘goed’ en vier keer ‘voldoende’. De academie is hiermee dik tevreden en vierde de goede afloop van de accreditatie gisteren met een borrel in de loungebar.

‘Ik had er wel vertrouwen in dat de opleiding goed zou scoren’, zegt Peer van Hoof, directeur van de Academie voor Marketing. ‘Het is een geweldig team dat er gewoon voor gaat.’
Het visitatiepanel bezocht de opleiding in mei. Afgelopen week ontving de academie het definitieve rapport. De commissie van de NQA (Netherlands Quality Agency), de organisatie die de kwaliteit van opleidingen beoordeelt, was zeer te spreken over het onderwijsprogramma en het beroepsprofiel, zegt Van Hoof.
Voldoendes kreeg de academie voor de onderdelen, die met onderwijsresultaten te maken hebben, zoals het niveau van afgestudeerden en de doorstroom. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?