Terug naar overzicht

Telefooncentrale doet het weer

De telefooncentrale in Breda doet het weer. Volgens de servicedesk duurde het even omdat de haperende centrale ‘handmatig herstart’ moest worden door medewerkers van het bedrijf dat de centrale in beheer heeft.

Avans-medewerkers konden meer dan drie uur niet naar buiten bellen. De telefonistes aan de Hogeschoollaan hebben naar eigen zeggen niet veel overlast ondervonden van het euvel. Waarschijnlijk gebruikten veel mensen gewoon hun mobiele telefoon om naar buiten te bellen. En waren binnenkomende telefoontjes belangrijk en kon niet worden doorverbonden naar andere locaties of 06-nummers, dan kreeg de beller het 06-nummer van de persoon die hij wilde bereiken.
Omdat niet naar buiten gebeld kon worden, waren ook de opwaardeerapparaten voor de facilitycards buiten gebruik. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?