Terug naar overzicht

Weer leerunit voor Verpleegkunde

De leerunit is bezig aan een opmars bij de Academie voor Gezondheidszorg (AGZ). De academie zet een nieuwe leerwerkplaats op in de geestelijke gezondheidszorg, nadat eerder al bekend werd dat een succesvolle proef in het Bredase zorgcentrum Elisabeth een vervolg zal krijgen.

De leerunit komt terecht in het Hooghuis in Etten-Leur en is een samenwerkingsverband tussen de AGZ, een mbo-instelling en Geestelijke Gezondheidszorg regio Breda, eigenaar van de instelling. Na de kerstvakantie kunnen stagiaires van de studie Verpleegkunde er terecht.
In de leerunit nemen stagiairs alle dagelijkse taken en de planning op zich, onder supervisie van personeel van de instelling.
Een oplossing voor het gebrek aan stageplaatsen biedt de nieuwe leerunit niet. Naast vier mbo-studenten is plaats voor slechts vier hbo’ers tegelijk. (RS)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?