Terug naar overzicht

Win 100 euro met Albrontest

Welk eettype ben jij? Doe de Albrontest en ontdek of jij type Quick bite, Be surprised, Fuel up, Go healthy of Have it like home bent. Vertel Albron ‘What’s your flavour’ en maak kans op 100 euro.

Als je de test doet op www.whatsyourflavour.nl, zie je snel in wat voor stemming je bent. En welke recepten en muziek daarbij horen. Zo is type ‘Quick bite’ regelmatig in de kantine te vinden voor koffie en lunch. Die wordt snel naar binnen gewerkt. Snacks zoeken ze snel uit en die vullen goed. De recepttip is een Tentamen Smoothie.
Albron wil weten wat studenten het liefst eten, om ze nog beter van dienst te kunnen zijn. Op de website kun je naast het invullen van de test filmpjes bekijken, muziek downloaden, posters en T-shirts met teksten als ‘Pannenkoek’, ‘Hollandse nieuwe’ en ‘Vlaflip’ bestellen.
Medewerkers kunnen op de website een andere test doen op erachter te komen wat voor eter ze zijn. (SW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?