Terug naar overzicht

Avansmedewerker bij ‘De Leugen Regeert’

Jack Bergman, medewerker van de Diensteenheid Personele en Administratieve Ondersteuning van Avans, gaat vanavond bij het VARA-programma ‘De Leugen Regeert’ in gesprek met Hans Nijenhuis, chef redactie van nrc.next.

Bergman is uitgenodigd omdat hij een ingezonden brief heeft gestuurd naar de krant, naar aanleiding van een artikel over de introductie van het nieuwe parfum van David en Victoria Beckham. In het artikel was te lezen dat de journalist die aanwezig was bij de introductie zich aan allerlei contracten moest houden.
De Avansmedewerker schreef in zijn brief dat journalisten hun onafhankelijkheid zouden moeten bewaren. Het onderwerp heeft zijn persoonlijke belangstelling. De redactie van ‘De Leugen Regeert’ benaderde Bergman om samen met een andere briefschrijver deel te nemen aan het programma.
‘De Leugen Regeert’ wordt vanavond live uitgezonden om 21.10 uur op Nederland 2. (SW)

Zie ook: www.deleugenregeert.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?