Terug naar overzicht

Conferentie ‘Goed Werkgeverschap’

Wat is goed werkgeverschap en hoe werkt het in de praktijk? Om beter inzicht in deze materie te krijgen hebben de lectoraten Human Resource Management (HRM) en Corporate Governance samen de conferentie ‘Goed Werkgeverschap’ georganiseerd.

Als dagvoorzitter en discussieleider is Frans Nauta aangetrokken. Nauta is de oprichter van Stichting Nederland Kennisland en ex-lid van het Innovatieplatform. Momenteel werkt Nauta aan een boek over innovatie in de publieke sector en een handleiding voor het succesvol creëren en in stand houden van kenniseconomieën voor politici en beleidsmakers.
Senior onderzoeker en adviseur van TNO Rob Gründemann geeft een lezing, waarna Avansdocent Jack Vlaming een co-referaat houdt. Er zullen groepsdiscussies plaatsvinden over aspecten van ‘Goed Werkgeverschap’ aan de hand van stellingen.
Na een korte pauze zgeeft Sytse Koopmans, senior adviseur van een adviesbureau, een lezing over Medezeggenschap en Goed Bestuur, eveneens gevolgd door een discussie.
De conferentie vindt plaats op maandag 30 oktober in zaal C 032/033 aan de Bredase Hogeschoollaan en is bedoeld voor Avansdocenten. De conferentie begint om een uur en eindigt om kwart over vier met een borrel. (AR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?