Terug naar overzicht

Gerrie Lierens interim-directeur bij AIM

Gerrie Lierens is vanaf heden interim-directeur bij de Academie voor ICT en Media in Breda. Hij vervangt Ad Vissers, die net na de zomervakantie is vertrokken. Vissers werkt nu bij Fontys Hogescholen.

Lierens werkt als zelfstandig interim-manager. Hij heeft verschillende publicaties op het gebied van management op zijn naam staan.
Voor de werving en selectie van de nieuwe directeur heeft de Raad van Bestuur het bureau Wesselo en Partners in de arm genomen. Er wordt geschat dat het zeker tot 1 maart of 1 april 2007 zal duren voor er een nieuwe directeur kan worden aangesteld. Omdat de academie daardoor zes tot zeven maanden zonder directie zou moeten stellen, is nu gekozen voor een interim-directeur. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?