Terug naar overzicht

Leer Salsa dansen bij The Night of the BOM’s

Wil jij de show stelen als je een nacht op stap gaat? Kom dan 10 oktober naar The Night of the BOM’s van de BREdase Studenten Sportstichting (BRESS). Daar kun je tijdens een speciale workshop de fijne kneepjes van het Salsa dansen leren, zodat je tijdens het uitgaan indruk kan maken met je moves.

Naast de workshop Salsa dansen, worden er ook andere dansstijlen gedemonstreerd. Aan bod komen onder andere Bommen, Combat en Latin Dance. De swingende avond wordt gehouden in de sportzaal aan de Lovensdijkstraat 63. Als afsluiter is er een spetterende surprise-act.
Kaarten kun je voor 2 euro bij het BRESSbureau of de sport- en fitnessinstructeurs kopen. Op dinsdagavond betaal je aan de deur een euro meer. Je hebt voor dit evenement geen sportkaart nodig. Iedereen kan dus naar hartelust komen dansen! (MvD)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?