Terug naar overzicht

Ouders in de schoolbanken

Een avond in de schoolbanken en ervaren wat hun dochters en zonen elke dag meemaken. De ouders van tweedejaarsstudenten van de opleiding Management, Economie & Recht in Den Bosch mogen vanavond even ruiken aan de opleiding.

Maar liefst 32 ouders volgen vanavond lessen in management, economie en recht. Ze werken in een tutorgroep en voeren een adviesgesprek. Achttien vrijwillige studenten gaan de ouders als tutoren begeleiden. De docenten, die door studenten worden ondersteund, geven les en zijn beschikbaar tijdens ‘spreekuren’.
De studenten kunnen deze avond gebruiken om aan hun persoonlijke competenties te werken. De ervaringen worden verwerkt in de ‘individuele leerlijn’ van studenten.
De schoolavond begint om 17.30 uur en duurt tot 22.00 uur. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?