Terug naar overzicht

‘Poolse foto’s’ van Wytske van Keulen

Tweestrijd: in Nederland blijven of terugkeren naar Polen? Fotografe Wytske van Keulen geeft het weer in de portretten die onderdeel zijn van de multimediale expositie Andzelika, genoemd naar het meisje dat ze voor dit project volgde.

Samen met videokunstenaars Jacobine van de Kamp en Suédy Mauricio toont ze daarin de situatie waarin veel Polen in Nederland zich bevinden.
Van Keulen studeerde in 2005 af aan Akademie voor Kunst en Vormgeving/ St. Joost in Breda en geldt als een veelbelovend fotografe. Ze won dit jaar de Johan Diepstratenprijs en in 2005 de St. Joostpenning en het Steenbergen Stipendium voor net afgestudeerde fotografen.
De expositie is van 13 oktober tot 12 november gratis te bezoeken in gastatelier KOP aan de Speelhuislaan in Breda. Openingstijden: vrijdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur. (RS)

Meer informatie op www.stichtingkop.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?