Terug naar overzicht

Wat ben jij waard?

Voor studenten die bijna klaar zijn met hun hbo- of WO-opleiding en voor mensen die hun studie net hebben afgerond start IntermediairForward.nl vandaag de actie ‘Laat zien wat je waard bent’.

Op www.watbenjewaard.nl kunnen starters op de arbeidsmarkt laten zien wat zij denken waard te zijn. Op basis van hun motivatie, inclusief video of foto, laten de bezoekers van de site vervolgens weten of zij het eens zijn, of ze gewoon uitlachen. Daarnaast velt een vakjury afkomstig van diverse grote ondernemingen haar oordeel.
Inzet is het maandsalaris dat deelnemers bedacht én verdedigd hebben. Als de meeste stemmers en de vakjury het eens zijn met de inschatting, dan wint de deelnemer het zelf bedachte maandsalaris. Daarnaast is de website een bijzondere manier voor starters op de arbeidsmarkt om zich te presenteren aan bedrijven. (AR)

Kijk op: www.watbenjewaard.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?