Terug naar overzicht

Avans+ zoekt acteurs

Wie het leuk vindt om te acteren, kan zich opgeven voor de auditie van Avans+. Acteerervaring is niet nodig, wel ambitie.

Tijdens de auditie op zaterdag 9 december in Rotterdam wordt gekeken of de kandidaten agressieve patiënten, jongeren met gedragsproblemen, verstandelijk beperkten en cliënten met een psychiatrische stoornis kunnen neerzetten. De beste acteurs mogen een training volgen waarin ze verder worden opgeleid tot professionele simulatie-acteur.
De acteurs worden ingezet voor agressietrainingen die door de afdeling Gezondheidszorg, Welzijn en Onderwijs van Avans+ worden gegeven aan voornamelijk mensen uit de non-profit sector, zoals ambulancepersoneel, medewerkers van de Sociale Dienst, docenten etcetera. Avans+ is een aparte B.V. van Avans Hogeschool en biedt postbachelor- en masteropleidingen aan.
Inschrijven voor de auditie kan bij Ellen ter Horst, eterhorst@avansplus.nl. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?