Terug naar overzicht

Congres: kunst en keramiek in tuinen en parken

Moeten beeldende kunstenaars en keramisten niet een veel groter aandeel hebben in de voorwerpen die in tuinen worden geplaatst? Deze vraag staat centraal op het congres ‘Kunst en keramiek in tuinen en parken’ op donderdag 14 december.

Via historische lijnen wordt op het congres, dat wordt georganiseerd door de Akademie voor Kunst en Vormgeving /St. Joost, de hedendaagse situatie geschetst. Aan het woord komen Saskia de Wit (landschapsarchitect en medeauteur van ‘De omsloten tuin’), Johan Pas (tentoonstellingsmaker en auteur van onder andere ‘Nature Mort? Kunst, natuur en biotoop’), Ronald Rietveld (landschapsarchitect en winnaar Prix de Rome Architectuur 2006 ) en Zeger Reyers (installatiekunstenaar).
Het keramiekcongres vindt plaats van 9.30 tot 17.00 uur in het academiegebouw in Den Bosch. Meer informatie over het congres is te vinden op de website van Den Bosch keramiekstad www.dbks.nl. Ook aanmelden kan via deze site. De toegangsprijs bedraagt 35 euro. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?