Terug naar overzicht

Engelstalige specialisatie internationale financiering

‘International Business Economics’ is de naam van een nieuwe major bij Avans. Studenten kunnen zich met ingang van het komende studiejaar specialiseren in internationale financiering. De International School en Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) in Breda hebben voor deze opleiding hun kennis en ervaring op het gebied van internationalisering en financieringsvraagstukken gecombineerd.

De nieuwe studiemogelijkheid moet inzicht bieden in bijvoorbeeld de manier van functioneren van de internationale kapitaal- en valutamarkt, economische internationale ontwikkelingen en de interne controle op geldstromen.
De vierjarige major wordt geheel in het Engels verzorgd door docenten uit binnen- en buitenland. Delen van de opleiding kunnen bij een van de vele buitenlandse partnerinstituten van Avans worden gevolgd.
Tijdens de open dag op 18 november is het mogelijk om verder informatie te krijgen over deze specialisatie die leidt tot de Bachelor’s degree of Business Administration (BBA). Van 10.00 tot 15.00 uur is op deze dag het gebouw aan de Hogeschoollaan geopend. (AR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?