Terug naar overzicht

Jongerendebat over anoniem solliciteren in Café de Vulling

Anoniem solliciteren. Helpt dat nu wel of niet tegen discriminerende werkgevers? Hierover gaat het jongerendebat dat vanavond in Café de Vulling op de Grote Markt in Breda wordt gehouden.

Het debat wordt georganiseerd door het Bureau Discriminatiezaken in samenwerking met onder andere het regionale dagblad BN/De Stem. Het valt in de serie City Talk, een reeks jongerendebatten. Het is de tweede keer dat het wordt gehouden.
Liesbeth van der Lee van de gemeente Breda, met onderwijs in haar portefeuille, en Miriam Maas van het stagebureau van het ROC West-Brabant zijn vanavond te gast.
Er is gekozen voor het onderwerp ‘anoniem solliciteren’ omdat er de laatste tijd oproepen zijn gedaan om hiermee te experimenteren. Er wordt ook ingegaan op de vraag of het voor allochtone scholieren en studenten moeilijker is om aan een stageplek te komen dan voor autochtone jongeren.
Het debat begint om 20.30 uur. Tussen de debatrondes door is er muziek van de rappers Chio en Ismi. Vanavond wordt ook de website www.city-talk.nl gelanceerd. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?