Terug naar overzicht

Niet-wintersporten in de sneeuw

Bowlen in de nepsneeuw of volleyballen met langs de lijn een snertkraam? Wie dat wil, moet zich inschrijven voor het sporttoernooi met als thema Winterwereld, dat studentensport organisatie Bress op 13 december organiseert.

Met tafeltennis, hockey, voetbal, basketbal, bowlen, badminton, volleybal en darts als mogelijkheden, zijn de sporten minder winters dan de setting. De Wintersportreis waar alle deelnemers kans op maken is dat wel.
Wie zich inschrijft voor het toernooi, geeft zich automatisch op voor een maaltijd en het feest na afloop. Dat wordt georganiseerd door de Après skihut uit Rotterdam en ondersteund door Flügel on tour.
Het toernooi en de festiviteiten vinden plaats in het Sportcentrum in Breda en duurt van 17.30 tot 1.30 uur. Sportkaarthouders betalen acht euro, andere deelnemers negen. Teams die zich willen inschrijven kunnen dat doen via www.bress.nl. (RS)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?