Terug naar overzicht

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Avans Hogeschool heeft per 7 november drie nieuwe leden benoemd voor de Raad van Toezicht. Het gaat om Leon Bovée MBA, drs. Frans Coonen en drs. Stefan van Kessel. Met deze benoeming is de Raad weer compleet. Begin oktober werd Hans Dona benoemd als voorzitter en Magda Bekker als nieuw lid.

Leon Bovée is werkzaam als algemeen directeur van ICT-Service Centrum Politie, Justitie en Veiligheid (ISC). Dit is het publiekrechtelijke ICT-bedrijf voor de politie, brandweer, meldkamers en delen van justitie. Frans Croonen is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en verantwoordelijk voor de patientenzorg, kwaliteitsbeleid, sociale zaken en organisatieontwikkeling samenhangend met bouw en fusie. Stefan van Kessel is Finance Director bij Mars/Masterfoods in Nederland en Directeur van Stichting Masterfoods Pensioenfonds. (AR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?