Terug naar overzicht

Science Café in Tilburg

Tilburg krijgt, net als een aantal andere universiteitssteden, een eigen Science Café. Daar kunnen wetenschappers en Tilburgers praten over populair wetenschappelijke onderwerpen als ‘het oneindige heelal’, ‘het brein’ of ‘criminaliteit’.

Het eerste Science Café vindt plaats op 28 november in de Nieuwe Koninklijke Harmonie in de Stationsstraat in Tilburg. De Tilburgse psycholoog Ad Vingerhoets en de biochemicus Focko Rommerts van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gaan dan in op de verschijnselen van verliefdheid, liefde en lust; over klamme handen, kloppende harten en blozende wangen.
Het is niet de bedoeling dat de wetenschappers chique presentaties gaan houden. Het contact met het publiek staat centraal. Tijdens de pauze is er muziek. De entree is gratis. Iedereen is welkom.
Het is de bedoeling vanaf februari 2007 om de maand een Science Café te houden in de Nieuwe Koninklijke Harmonie. (PM)
Meer informatie: www.sciencecafetilburg.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?