Terug naar overzicht

Snoeij nieuwe adjunct-directeur

Kors Jan Snoeij is de nieuwe adjunct-directeur van de Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) in Breda. Hij volgt Dick van Dam op, die sinds november vorig jaar interim-adjunct-directeur was bij de AAFM.

Van Dam nam het stokje in november 2005 tijdelijk over van de toen zieke adjunct Jan-Willem Bakker. Die is op zijn beurt sinds mei dit jaar adjunct-directeur van de Academie voor Sociale Studies in Breda.
Snoeij werkte zeven jaar lang bij de Pabo, waarvan de laatste drie jaar als opleidingscoördinator. Bij de AAFM gaat Snoeij zich voornamelijk bezig houden met interne organisatie. ‘Daar ligt mijn kracht en, zonder er al te diep op in te gaan: daar moet bij deze academie nog het nodige gebeuren’, zegt Snoeij. (RS)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?