Terug naar overzicht

Weinig animo concert Kamerkoor

Het loopt niet storm voor kaarten van het concert van het Brabants Kamerkoor, die de Raad van Bestuur aan Avansmedewerkers aanbiedt. De inschrijvingstermijn voor de tickets is verlengd tot 17 november.

Voor het concert in de Antoniuskathedraal in Breda is nog een kwart van de vierhonderd beschikbare kaarten over. Voor het Bossche concert in het Jheronimus Bosch Art Center, waar honderdzeventig van de tweehonderd beschikbare kaarten de deur uit zijn, is de animo groter. Tijdens de concerten, respectievelijk op 8 en 9 december, brengt het kamerkoor een mix Argentijnse en Braziliaanse muziek.
De oorzaak van de geringe animo is onduidelijk. Als mogelijke oorzaak noemt Angelique Jungeling, managementassistente van de Raad van Bestuur, dat de aanbieding via intranet is gedaan en niet via directe post aan huis. Dat is echter al een jaar oud. Medewerkers zouden er langzamerhand de weg moeten kennen. Bovendien is aan managementsassistentes van de diverse academies gevraagd de concerten bij het personeel onder de aandacht te brengen.
Ook vorig jaar bleef de kaartverkoop voor het concert van het kamerkoor achter. Toen kreeg de Raad van Bestuur achteraf wel veel boze reacties van medewerkers die naar het concert toe gewild hadden, maar er niet van wisten, beweert Jungeling.
Wie interesse heeft in de kaarten voor het concert, kan zich aanmelden via evenementen@avans.nl. Meer informatie over het concert is te vinden op www.brabantskamerkoor.nl. (RS)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?