Terug naar overzicht

Maatjesproject niet genomineerd

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving op deze site en in Punt 06 is het maatjesproject niet genomineerd voor de zilveren woonladder. Studenten van de Academie voor Sociale Studies en jongeren van jeugdhulpverleningsinstantie Stichting de Zuidwester wonen in dit project samen in een studentenhuis.

‘We hebben het zwart op wit staan’, zegt Mieke de Haas, docente aan de academie en projectbegeleider van Avans. De Haas ging er van uit dat het project een van de drie kandidaten was voor de prijs van tienduizend euro. ‘De organisatie heeft laten weten dat er sprake is van miscommunicatie.’
‘Het is verschrikkelijk. Je bent trots op de nominatie en vertelt het ook aan iedereen’, zegt De Haas. Het project is wel verfilmd voor de slotmanifestatie die vandaag plaatsvindt en waar de zilveren woonladder wordt uitgereikt. ‘Ik ben wel benieuwd naar de film en mijn motivatie voor dit project is ook niet minder geworden.’
Meer over het maatjesproject is te vinden in de nieuwe Punt, die vandaag in de bakken ligt.(AR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?