Terug naar overzicht

Birgit Croft naar Deeltijdacademie

De huidige coördinator salarisadministratie, Birgit Croft, neemt vanaf donderdag de coördinatie op zich van de deeltijdopleidingen Bedrijfseconomie (BE) en Accountancy (AC).

Nu is dat één van de taken van Piet de Keijzer, adjunct-directeur van de Deeltijdacademie. Hij krijgt het echter druk met de de accreditatie van vier opleidingen binnen de academie. In 2007 worden AC, BE, Communicatie en Commerciële Economie beoordeeld door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

De NVAO controleert de kwaliteit van alle door de overheid gesubsidieerde opleidingen. De opleidingen moeten hiervoor zelf aantonen wat ze in huis hebben en dat is een tijdrovende bezigheid.

Croft is naast coördinator, voorzitter van de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad. Dit komt door haar nieuwe baan niet in het gedrang. Haar taak bij de salarisadministratie wordt overgenomen door collega Corina Snikkers.

De aanstelling geldt voor een jaar. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?