Terug naar overzicht

De hamster van de hamsterweken

Het televisieprogramma ‘4 in het land’ maakt vanmiddag opnamen in het het huis van Avansmedewerker Cees Leonard. Daar verblijft de hamster die zijn dochter vorige week vond bij Albert Heijn, tijdens de ‘hamsterweken’.

De dochter van Leonard, Mirelle, woont niet in Oosterhout, maar ze werkt er wel. Bij Dierenkliniek de Beemd. Na het werk ging ze nog even boodschappen doen bij de AH om de hoek bij haar werk en ook vlak bij het huis van haar ouders. Daar zag ze de hamster over de vloer scharrelen.

Is het toeval of heeft iemand expres het diertje in de supermarkt in Oosterhout losgelaten omdat daar ook de ‘hamsterweken’ aan de gang waren? Daar is nog geen antwoord op. Ook het winkelpersoneel wist nergens van.

Mirelle heeft het diertje mee naar het huis van haar ouders genomen, waar nog een kooitje stond dat geschikt was. De eigenaar van de hamster heeft zich nog niet gemeld.

Het verhaal haalde ook de krant. Op zaterdag stond een artikel in BN/De Stem. ‘4 in het land’ wordt vanavond om 22.30 uur uitgezonden op RTL 4. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?