Terug naar overzicht

Gerrie Lierens in grote ICT-projecten

Gerrie Lierens, interim-directeur van de Academie voor ICT en Media, gaat een aantal taken van Ger Reijnders overnemen. Reijnders, adjunct-directeur van Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) heeft een andere baan en vertrekt per 1 februari.

Avans wil niet meteen een nieuwe adjunct-directeur bij DIF aanstellen, maar eerst bekijken welke ‘directiestructuur’ voor DIF het beste is. ‘We zitten nu in een aantal grote belangrijke projecten. Het is druk vanwege de nieuw- en verbouw. Maar als dat straks achter de rug is, staat alles er anders voor. We willen afwachten hoe dan de kaarten liggen, voordat we een beslissing nemen’, aldus Ad Vogels, directeur van DIF.

Omdat tijdelijke grote projecten nu toch vanuit DIF goed begeleid moeten worden, is Lierens gevraagd hierin zitting te nemen. Het gaat onder meer over het project waarin het ICT-programma voor de toekomst wordt bepaald en de implementatie van de portal.
Lierens doet dit tijdelijk naast zijn interim-directeurschap – dat al geen fulltime functie was. Als de nieuwe directeur bij Academie voor ICT en Media, Ed Bosschaart, is ingewerkt, worden de uren uitgebreid. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?