Terug naar overzicht

Introductiefilm eindelijk klaar

Het heeft lang geduurd, maar de video van het introductiekamp van de Academie voor ICT en Media in Breda is klaar. Het introkamp was van 21 tot 24 augustus, op kampeerboerderij Kuijpershoefke in Loon op Zand.

Omdat de filmmaker het erg druk had met zijn studie, heeft het vijf maanden geduurd voor de film klaar was. ‘Bovendien is het vrijwilligerswerk. Dan staat er geen druk op’, zegt Martijn Pot, een van de organisatoren van het kamp.

De film bevat beelden van de fietstocht, speurtocht, de sportdag, de bonte avond en het nachtelijke feestgedruis. Wie de film wil hebben, kan deze bestellen door hier te klikken. Een trailer van de film, die twee euro kost, is te zien op www.aim-introkamp.nl. [RS]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?