Terug naar overzicht

Nieuwbouw Tilburg nadert oplevering

De nieuwbouw in Tilburg wordt op 16 februari opgeleverd en moet op 5 maart in gebruik zijn. De eerste ruimtes worden momenteel ingericht, maar er is nog veel werk te verrichten. In de week na 5 maart zal begonnen worden met de sloop van het oude gebouw. Iedereen moet dus voor die tijd verhuisd zijn.

Deze week worden de bureaus in Xplora geïnstalleerd, de ruimte is al in een ver gevorderd stadium. In de rest van de nieuwbouw wordt druk gewerkt. Sommige ruimtes zijn nog helemaal kaal en de vloer moet nog gegoten worden.
De Tilburgse nieuwbouw kenmerkt zich onder andere door de balkons aan de zijkanten, de twee patio’s op de bovenverdieping en de 92 parkeerplaatsen onder het gebouw.
Tijdens het bouwen is rekening gehouden met de wensen van studenten om meer projectplekken te krijgen. Er zijn nu 23 werkkamers in de nieuwbouw, in eerste instantie zouden dit er veel minder zijn.
Op dit moment wordt nog onderzocht hoe men het Grand Café wil gaan gebruiken. Omdat het studentenaantal in Tilburg klein is, is men bang dat exploitatie van het café te duur wordt. [AR]

Klik op de foto voor een vergroting

klik

klik

klik

klik

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?