Terug naar overzicht

Nieuwe directeur voor ICT en Media

Ed Bosschaart wordt de nieuwe directeur van de Academie voor ICT en Media in Breda. De huidige interim-directeur Gerrie Lierens gaat de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst ondersteunen.

De nieuwe directeur begint op 1 april. Bosschaart komt van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij was er programmamanager onderwijsinnovatie. Eerder vervulde hij er de functie van hoofd ICT en Onderwijs. Daarvoor werkte hij in het bedrijfsleven.

‘Met de benoeming van de heer Bosschaart zijn wij erin geslaagd een kandidaat te benoemen die zowel onderwijskundig inzicht en ervaring heeft, als managementervaring binnen het hoger onderwijs en ook binnen het bedrijfsleven’, aldus Frans van Kalmthout lid van de Raad van Bestuur. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?