Terug naar overzicht

Nora Kasrioui maakt kans op zetel in Provinciale Staten

Nora Kasrioui, oud-student Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Breda, maakt grote kans om in de Provinciale Staten van Noord-Brabant te komen. Ze staat vijfde op de PvdA-verkiezingslijst. Dat meldt dagblad BN/DeStem.

Op 7 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten. Voor Noord-Brabant zijn 55 zetels beschikbaar. In de huidige Staten (79 leden) bezet de PvdA-fractie zeventien zetels.
Kasrioui (27) is geboren in Marokko en kwam op haar tweede met haar ouders naar Nederland. In 2003 studeerde ze af aan Avans Hogeschool Breda. Tijdens haar studie was ze erg actief in het organiseren van debatten. Nu werkt ze voor het wetenschappelijk bureau van de PvdA, de Wiardi Beckman Stichting en geeft ze les op het Da Vinci College in Roosendaal. Ze zet zich op allerlei manieren in om het begrip tussen verschillende bevolkingsgroepen te verbeteren. [CB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?