Terug naar overzicht

Website helpt studenten bij belastingteruggave

Een T-biljet invullen – waarmee je geld terugvraagt aan de Belastingdienst – is toch niet moeilijk? Toch wel, want veel studenten doen het niet.

Dat constateerden twee net afgestudeerde fiscaal juristen. Ze hebben een website opgezet waar studenten hulp krijgen met het invullen van het T-biljet. Stap voor stap wordt de student door het biljet gevoerd. Op de site worden ook allerlei vragen beantwoord die voor studerenden relevant zijn.

De twee studenten hebben voorlopig geen winstoogmerk. Aan studenten die een teruggave krijgen, vragen ze 1,30 euro. ‘IBstudent.nl is geboren vanuit de gedachte dat iedereen zijn belasting-teruggaaf moet kunnen claimen’, schrijven de makers op hun homepage. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?