Terug naar overzicht

Bestuursleden gezocht voor studentenbonden

Studentenbonden ISO en LSVb zoeken nieuwe bestuursleden voor het studiejaar 2007/2008. Studenten die een jaar lang de belangen van hun mede-studenten in het hoger onderwijs willen behartigen, kunnen zich aanmelden bij een van de organisaties.

Als lid van een studentenbond praat je met Tweede Kamerleden, de staatssecretaris en de minister. Je kunt invloed uitoefenen op het beleid en je hebt contact met verschillende organisaties in het hoger onderwijs.

De HBO-raad stimuleert de deelname van hbo-studenten, omdat tot nu toe vooral universitaire studenten in het bestuur zaten. Daardoor worden de belangen van hbo’ers niet goed vertegenwoordigd, meent de HBO-raad. [SW]

Meer info: www.iso.nl en www.lsvb.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?