Terug naar overzicht

Een aparte expositie

De vierdejaarsstudent Autonome Kunst aan St. Joost Toni van Tiel presenteert zijn werk in Lokaal 01 in Breda. De titel van de expositie is ‘Apart’.

Van Tiel werkt graag op grote formaten. ‘Ik hou van de fysieke arbeid. Een groot werk vraagt beschouwing vanaf een afstand, dit biedt de kijker een verhalend totaalbeeld.’ De student hoopt dat zijn werk genoeg aantrekkingskracht heeft om een toeschouwer naar het werk toe te lokken. ‘Er speelt zich meer af dan je van een afstand verwacht.’

Het is niet de eerste expositie voor Van Tiel. Eerder is zijn werk onder andere al te zien geweest in het Hans Brinker Budget Hotel in Amsterdam, het Van Abbe Museum in Eindhoven en Pictura in Dordrecht.

De expositie is te zien van 16 februari tot 18 maart. Kijk voor hier meer informatie. [AR]

Klik op de foto voor vergroting

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?