Terug naar overzicht

Huibers adjunct bij Sociale Studies Den Bosch

Tonnie Huibers wordt per 1 maart adjunct-directeur bij de Academie voor Sociale Studies ‘s-Hertogenbosch (ASH). Huibers is nu nog adjunct bij de Academie voor Bouwkunde en Civiele Techniek (ABCT).

ASH is de afgelopen jaren flink gegroeid en door de betrokkenheid bij verschillende lectoraten wordt het voor Cees van Dongen lastiger de academie alleen aan te sturen. Daarom heeft de Raad van Bestuur besloten een adjunct-directeur te benoemen bij ASH.

De vacature bij ABCT wordt niet opgevuld, omdat de academie gaat fuseren met de Tilburgse Academie voor Bouw en Management tot één academie op twee locaties. Hoe de directie van de nieuwe academie wordt vormgegeven, is nog niet duidelijk. [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?