Terug naar overzicht

Liefde en taboes bij Theater Complex

Er komen twee nieuwe voorstellingen van Theater Complex, de toneelvereniging voor studenten en medewerkers van Avans.

De voorstelling ‘Eendagsvlinder’ gaat over vijf jonge mensen die liefhebben en geliefd zijn. Het gaat ook over zelfoverschatting en zelfdestructie. Dit alles speelt zich af in een zonnig tafereel met badpakkenscène. ‘Eendagsvlinder’ wordt gespeeld op 27, 28 en 29 april in de Para in Breda.

De andere voorstelling is ‘Broos’. Hierin komen vijf zussen samen in het vakantiehuis van de familie om een videoband te maken voor het dertigjarige huwelijksfeest van hun ouders. Een gebeurtenis uit het verleden is taboe. Als het zwijgen verbroken wordt, besluiten de zussen dat er maar één manier is om van de last verlost te worden. ‘Broos’ wordt op 11, 12 en 13 mei gespeeld in de Grott in Breda.

Reserveren voor de voorstellingen kan via het Uitpunt Breda: 076-5299595 of uitpunt@breda.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?