Terug naar overzicht

Managementcursus op Grieks eiland

Persoonlijke workshops afgewisseld met ontspannen op een Grieks eiland. Dat behelst de cursus ‘persoonlijk management’.

Trainers zijn de Avansdocenten Rose-Marie Aarts en Miranda van Gestel, werkzaam bij de Academie voor Gezondheidszorg in Breda.

Tijdens het verblijf in Griekenland gaan de cursisten in op wat hen beweegt in hun werk. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat onttrekt juist energie? Wat zijn hun talenten en schaduwkanten en wat zijn hun ambities? Bij het uitdiepen van deze thema’s wordt gebruik gemaakt van creatieve spelvormen, associatieve technieken en ontspanningoefeningen.

Het idee voor deze week is vorig jaar ontstaan bij Van Gestel nadat zij zelf op het Griekse eiland was geweest. ‘Ik ontdekte er een klooster. Het leek me een goed idee om daar cursussen te organiseren. Het is een hartstikke leuke manier van werken, omdat je tussendoor heerlijk kunt ontspannen.’

Na afloop ontvangen de deelnemers een hbo-certificaat tijdens een terugkomavond. Vooraf krijgen ze een werkboek met literatuur en opdrachten, om maximaal effect uit de workshops te halen.

De cursus wordt van 28 juni tot en met 5 juli gegeven op het Griekse eiland Chios. Het maximale aantal deelnemers is vijftien. De cursus kost 780 euro, inclusief verblijf en ontbijt, exclusief reiskosten.

Inschrijven kan bij Rosemarie Aarts of Miranda van Gestel. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?